2021 het jaar van de reünies

Blog 2021 het jaar van de reünies

In 2021 hebben er veel reünies plaats gevonden. In 2020 zat iedereen thuis tijdens de lockdown. Netflix is al helemaal uitgekeken, Spotify is al kapot gedraaid. Het perfecte jaar om als cast of band terug te komen.

Friends

Zo dacht bijvoorbeeld de cast van Friends. De serie is gemaakt in 1994 en eindigde in 2004 met in totaal tien seizoenen. De bekende vriendengroep bestaat uit, Ross, Chandler, Joey, Monica, Rachel en niet te vergeten Phoube. Na seventien jaar was het dan eindelijk zo ver. De cast was eigenlijk nooit van plan om een reünie te organiseren, maar ze moesten ze er toch aan geloven. De cast ging terug naar de set en hadden een reünie die wereldwijd bekeken werd. Ze vonden het geweldig om elkaar weer te zien, daarom willen ze dit dan ook zeker nog vaker gaan doen. Maar nog een reünie voor de fans zit er helaas niet aan te komen.

Big time Rush

Naast dat de cast van Friends bedacht om een reünie te organiseren is de band big Time Rush teruggekomen. James Mashlow, Kendall Schmidt, Logan Henderson en Carlos PenaVega vormden samen een band in 2009. De band maakte muziek en hadden hun eigen serie op Nickelodeon die gemaakt is op 28 november 2009 tot 25 juli 2013. De serie was erg populair en de mannen hadden veel fans. In 2014 nam de band een pauze die wat langer duurde dan verwacht. Op 20 april 2021 kwamen ze terug met een digitale reünie en op 19 juli 2021 kwamen ze officieel terug als band. In december hebben ze de eerste shows gepland.

 

ABBA

Last but not least, de reünie van ABBA! De Zweedse band bestaat uit Agnetha Fältskof, Björn Ulvaeus en Benny Andersson ze vormden in 1972 samen een groep. In 1974 deden ze mee aan het Eurovisiesongfestival en die wonnen ze met hun nummer Waterloo. Na een geweldige carrière stopten ze in 1982 als groep. Nu negendertig jaar later maken ze bekent dat ze nog vijf nummers gaan uitbrengen.

Recente berichten