Speelgoed voor op de camping

Blog Speelgoed voor op de camping

Op vakantie heb je de hele dag de tijd om te spelen en andere leuke dingen te doen! Heb jij al je speelgoed al klaarliggen voor de vakantie? Dit speelgoed kun je meenemen om de hele vakantie mee te spelen.

Waterspelletjes

Op de camping is het meestal lekker weer en dus kun je leuke waterspelletjes gaan spelen. Neem dus je Supersoaker mee en begin een watergevecht met de andere kinderen op de camping.

Voetbal

Een voetbal kan natuurlijk niet ontbreken op de camping! Met een voetbal kun je veel verschillende spelletjes bedenken. Je kunt de bal zo lang mogelijk hooghouden of gewoon een potje voetballen. Heb je wel eens het waterflessenspel gespeeld? Je speelt dit spel met z’n tweeën. Vul twee flessen met water en zet allebei een fles voor je neer. Ga een eindje van elkaar af staan. Het is de bedoeling dat je met de bal de fles van je tegenstander om schopt. Als je fles omvalt, moet je eerst de bal pakken voordat je de fles weer overeind zet. Als je fles helemaal leeg is, heb je verloren.

Badminton

Op de meeste campings sta je met je tent of caravan op een veldje, daar is genoeg ruimte om je badmintonset erbij te pakken. Als je een net hebt kun je er een wedstrijdje van maken. Maar je kunt ook tellen hoe vaak je de shuttle heen en weer slaat. Tijd om een record te breken!

Stepjes en skeelers

Je kunt je stepje of skeelers meenemen om de camping eens te gaan verkennen, zeker als je op een grote camping staat. Als je verdwaald raakt, dan kun je de bordjes ‘exit’ volgen om weer bij de receptie uit te komen. Je moet dan wel weten hoe je vanaf de receptie weer bij je caravan of tent terug komt. Heb jij de hele camping al eens gezien?

Jeux de boules

Je hebt vast wel eens mensen met grijze ballen zien gooien. Dit is jeux de boules. Je hebt een klein plastic balletje en acht grote grijze ballen. Een iemand gooit eerst het kleine balletjes en dan moeten jullie proberen de grijze ballen zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te gooien. Op de grijze ballen staan lijnen, daaraan kun je zien welke ballen van jou zijn. En zijn ook jeux de boules ballen met kleuren, die zijn iets makkelijker om te gooien en zo kun je ook van ver al zien wie er wint!

Alvast bestellen?

Je kunt dit speelgoed in de online speelgoedwinkel bestellen. Zo weet je zeker dat je speelgoed er is voordat je op vakantie gaat en wie weet kun je ze al een keer uitproberen in de achtertuin!

Recente berichten